Снимка: Булфото
fallback

Киро Скалата и Маги Желязкова не успяха да спечелят доверието на гласуващите и напуснаха Big Brother All Stars след снощните елиминации. Заедно с тях номинирани бяха двете Златки и Денди.

Първата спасена бе Златка Райкова, която се прави на Снежанка в Къщата и раздаваше подаръци по време на своята мисия. Най-потърпевш се оказа Денди, който трябваше да изяде свинска зурла, а срещу това седеше награда - топла вода за съквартирантите. Денди обаче категорично отказа свинското. Зрителите станаха свидетели на поредния рев от страна на Златка Димитрова, която получи шанс да се чуе с любим човек. Въобще, тя реве и при хубаво, и при лошо.

Водещият Ники Кънчев също демонстрира подкрепа по време на елиминациите за двете Златки, което е необяснимо, че все пак имаше хора, които са поканени да ги защитават. В крайна сметка любимките на продуцентите се спасиха за сметка на Киро и Маги, които традиционно благодариха на гласувалите за тях.

Така на полуфинала в сряда ще се борят останалите седем съквартиранти - Златка Райкова, Златка Димитрова, Райна, Лео, Ели, Денди, и Финдо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 10 години

Утайката на обществото пробутвана чрез *** реалити шоута на нормалния зрител. Тези полуграмотни маймуни са обида за хумора на всеки нормален човек. Жалка работа.

19

Джаро

преди 10 години

На другия "брадър" щели да поканят Меркел и Обамавътре да играят на камък ножица хартия

18

ХАХА

преди 10 години

Махнете я тая Злата Д.!!!Писна ми да я гледам как реве.И в предишното шоу все ревеше.Да си ходи да си реве в къщи!

fallback